tisdag, juli 24, 2007

Tisdag i husvagnen

Tisdag i Varberg. Helén, Henrik och Tilde åkte hem till Anderstorp efter lunch idag. Cirka en timme senare började regnet falla över Kärradal. Jag stack in till stan och gick runt i lite affärer. Tror till och med flyttfåglarna börjar ge upp det här med svenska sommaren. Såg två gäng fåglar som såg ut som flyttfåglar där de flög i formation i en rad. Gjorde några fynd i affärerna också - hittade bland annat en DVD som det antagligen blir på TVn framåt kvällen. Die Hard 2 från 1990. John McClaine går lös på Washingtons flygplats.

Nu står kvällsmaten närmst på schemat. Det blir grillade revben, potatissallad och kalla öl. Mmmm. Lite kan man väl unna sig när man sitter själv i en husvagn och lyssnar på regndropparna. Kanske att det blir lite allsång på Skansen på TVn som sällskap till maten.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Hittade din blogg när jag sökte efter husvagn på knuff.se. Jag har precis startat en sida om varför man bör bojkotta Husvagn-Svensson i Lidköping. Läs den gärna och det vore jätteschyst om du ville länka till den så att fler hittar dit. Mvh Viktor

Anonym sa...

Vilken söt cowboy jag har...
kram mamma Kardebratt

Pelle Albertsson sa...

Ja, hon är verkligen en liten solstråle. Kul att se hur hon växer och utvecklas. Just nu är det högfärdshostan och den lilla tungan som är det senaste. Eller hur?

Det är inte riktigt samma sak att vara här nere själv utan er.