torsdag, juli 26, 2007

Gekås...

Jag hade inte fel i mina observationer från resan ner till Varberg i måndags (se tidigare inlägg). Fastnade ju i kö förbi Ullared. Läst precis på nätet att de hade slagit besökarrekord. 26.200 personer hade KOMMIT IN men tusentals hade fått vända och åka hem utan att komma in. Parkeringen hade varit full och på vägen från Falkenberg hade det varit över en mils kö. Kassorna antogs innehålla över 17 miljoner kronor vilket INTE var rekord. Gud - jag skulle vilja äga en sådan här verksamhet!

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är väl inte avundsjuk Pelle.
Tack för ditt inlägg, jag står fast vid att solen kommer måndag vecka 33 kanske rent av att den kommer söndag v 32. Nej det känns allt för länge till att hockeyn drar igång, läste i Sportbladet i dag att HV går på is 6:e augusti. SItter här nu och laddar för en kväll på Helsingborgs festivalen har nu bytt ut 2,8an mot en 5,2a kommer nog inte behövas så många sådan i kväll.
Ha en trevlig helg.
//Stefan

PS
du har fel i att HV skulle få stryk av FBK, FBK kommer åka på tvåsiffrigt, kör hårt med handbollsgrabbarna så det blir något av denna säsongen.