måndag, juli 30, 2007

Handbollen drar igång igen

Semestern går in på sin tredje vecka. Idag har det faktiskt varit uppehåll stora delar av dagen i alla fall. Till och med så solen har synts på en blå himmel stundtals mellan molnen.

Jag har hjälpt Kalle Björkman, en av killarna i laget, att flytta lite. Han har (äntligen?) bestämt sig för att flytta hemifrån mamma och pappa och skaffat egen lägenhet och det måste man ju stötta. Vi var fakiskt flera handbollare som var in-kallade. Dessutom hade han inte hunnit skaffa sig så mycket pryla att bära. Säng och soffa samt lite omonterade IKEAkartonger.

Ikväll drar försäsongen i handbollen igång igen. Vi har ju haft ledigt i fem veckor, men nu är det dags igen. Träning hemma i sporthallen måndag och tisdag innan det blir träningsläger i Halmstad. Gött att komma iväg lite och förhoppningsvis kan man ha lite semesterledigt där nere också. Men det återstår att se. Skönt att ha lite fasta punkter och något att göra i alla fall. Semester och ledighet är skönt, men man blir ganska slapp när man inte har några tider och uppgifter att sköta.

Inga kommentarer: