lördag, juli 08, 2006

Läget i Varberg

En fredagskväll med "sådär" väder blev till en natt med ett par ordentliga regnskurar. Mulet väder på morgonen gjorde att det inte blev nått morgondopp idag. Men nu har solen tittat fram igen. Tillfällig formsvacka verkar det som.

Efter att ha varit lite halvfullt på campingen under veckan börjar det trilla in ena husvagnen efter den andra. Jag har fått besök av mamma och pappa som har kommit hit också. Kan rapportera att det var riktigt knökafullt inne Varberg. Så man gjorde nog rätt som stannade kvar på campingplatsen. Nu sitter jag ute i solen med Ipoden och njuter och gör något kort avbrott framför datorn för att skriva något inlägg här och för att följa ASKlagens slutspel i partillecup. Framåt kvällen blir det nog Hipp Hipp på DVD som jag fyndade i Ullared för 49 kronor per säsong.

Aftonbladets recension av DM igår verkar rapportera om vad jag var inne på. Halvdan inledning, men sista halvan från "I feel you" och framåt höll högsta arenakonsertsvärldsklass. Fyra i betyg. Suck, skulle kanske varit där iallafall...

Inga kommentarer: