söndag, juli 16, 2006

...the final countdown...

Jaha, söndag och bara timmar kvar av semestern för denna sommaren. Personligen har jag ingen ångerst för att börja jobba igen. Jag har förstått att en del har det men som sagt - inget sånt för min del. Trivs ganska bra på jobbet och det ska bli kul att komma in i rutinerna och träffa de arbetskamraterna igen. Bara att hoppas att man orkar upp i morgon... När man väl ha kommit in i semesterlunken blir det lätt sovmorgon och annat än tider som styr.

Typiska semestersaker som att sitta ute och läsa böcker har det inte blivit mycket av i år. Men fick faktiskt en bok av mamma som hon hade fått i någon bokklubb. Jan Guillou och "Tjuvarnas marknad" så det blir väl till att läsa lite nu när man börja jobba istället.

Några biobesök brukar det också bli på sommaren men det har det inte heller blivit hittills. Funderar dock på att åka på nått ikväll. Fick en biobiljett av jobbet i veckan. Undrar bara vad man ska se. Har funderat på DaVincikoden som jag inte har sett än. Gillade boken, men filmen ska ju vara sämre...

I eftermiddag får det kanske bli en stunds formel 1 framför TVn.

Inga kommentarer: