onsdag, juni 18, 2008

Semestern rullar på...

Har snart klarat av tre semesterdagar. Igår åkte handbollslaget till Partille för att spela träningsmatch mot Sveriges kanske bästa handbollslag Sävehof. Blev som väntat förlust, men inte med mer än förväntat. Under en period av matchen sprang de ifrån oss då vi inte klarade av att komma upp till hundraprocentig skärpa. Resten av matchen var de iochförsig steget före, men utklassade oss inte.

Idag var jag först borta hos morfar och mormor för att hjälpa dem med deras TV som hade tappat bilden igårkväll. Trodde att det var något problem med boxen, men det visade sig vara TVn som hade gått sönder. Antagligen något med bildröret. Så i eftermiddag har vi varit runt och tittat på TVapparater. Det blev till slut en begagnad tjockTV.

Ikväll blir det ny fotbollsmatch på TVn. Sverige mot Ryssland i avgörande match om avancemang till kvartfinal mot Holland. Hoppas på Sverige, men man vet ju aldrig. En ok match mot Spanien som blev förlust och en vinst mot ett av EMs sämsta lag - Grekland. Hoppas inte att Zlatans skada sätter stopp för hans spel.

Inga kommentarer: