söndag, oktober 01, 2006

Oktobers första inlägg

Precis som kompisen Härensjö har kommenterat så har det varit alldeles för långt mellan inläggen på sistone. Har varit ganska fullt upp på senaste veckan. Inte helt oväntat har det varit en del handboll. Bortamatch i söndags, träning måndag, torsdag och fredag för min del och match i dag igen. Vinst förresten för er som eventuellt inte var på plats i sporthallen eller har läst på ask-handboll.com. Fortfarande obesegrade efter 4 omgångar och en andra plats i tabellen.

Men lite annat har jag hunnit med. Fick ett litet paket från Ginza i onsdags. Inehöll bland annat Depeche modes live-dvd "Touring the angel". Riktigt bra trots att jag fortfarande tycker att DM var bättre med Alan Wilder och med mer elektronik även live. Men men den tiden lär aldrig komma tillbaka.

Dagens musiktips får bli Depeche Mode och senaste singeln "John The revelator". Spelades på matchen idag. Videon baseras på livespelningen av låten och med "Featherman" från cdomslaget som knallar runt och blanda sig med bandet på scen.

Inga kommentarer: