måndag, september 18, 2006

Tiden den går...

Tiden bara rusar iväg. Tänka sig - det har redan gått in på andra halvan av september. För min egen del har det varit mycket handboll de senaste veckorna. har faktiskt inte hunnit med så mycket annat. Men men snart kommer väl förhoppningsvis vardagen i balans igen.

Var uppbjuden till syster Helen och Henke i fredagskväll. Stefan "ICA" Hedenfelt var "inhyrd" som huvudansvarig kock. Fläskfile, pasta och nått glas vin stod på menyn - riktigt gott blev det. Daniel och Emmeline var också där. Fick se Stefans tandemfallskärmshopp som var en födelsedagspresent. Dessutom lite X-box. Ungefär vad man orkar med en fredagskväll.

Lördagen gick åt till handbollsträning på förmiddagen och lite allmänt pysslande på eftermiddagen.

Söndagen börjades med att rösta. Kan glädjas åt att man röstade på det vinnande laget och det blir nu regimskifte. Vid lunch var det avresa till Kungälv för säsongens första bortamatch. ASK vann med ett mål och jag gjorde säsongens första onlinerapportering på ask-handboll.com. Gick bra som vanligt...

Som sagt, mycket handboll, men så här i början av säsongen är det ju bara kul. Men det känns som om det snart är dags för lite nöje också.

Hälsningar
Er egen Pelle

Inga kommentarer: