söndag, april 13, 2008

Slutspelsidrott

Har ju varit lite halvdålig på att uppdatera min blogg på sista tiden. Var har då hänt? Tja - favoritlaget Färjestad åkte ut i semifinal mot Linköping. I år igen. Gick inte riktigt att känna igen Karlstadlaget - för många såg för trötta ut. Återstår att se vad som händer till nästa säsong - det blir mer och mer dags för en generationsskiftning.

Jag hoppas att Linköping slår ut HV71. Har sett bra ut i två matcher, men nu senast var Jönköpingsborna piggare. Hoppas LHC tar de två nästa matcherna.

Annars har det varit mer nerv, vilja och kämpa i kvalhockey. Ett tag var det fem lag som kämpade om de två platserna. Men Leksand trillade bort på slutet. Inför sista omgången var det 4 lag på samma poäng. Brynäs vann lätt och var tillbaka. Den andra platsen var det mer fajt om. Malmö hade den men släppte de efter oavgjort och förlust i förlängningen. Rögle vann sin match i slutminuten och gick upp till elitserien. Grattis till Stefan Hedenfeldt som är supporter. Men vilket lag ska du hålla på nu Stefan? Kan väl inte bo där nere och hålla på HV va?

Handbollen går in i slutfasen av slutspelet också. Just nu leder både Sävehof och Hammarby sina semifinalsserier med 2-0. Verkar bli dessa "giganter" i final igen.

Dessutom har allsvenskan i fotboll dragit igång. Men den känns riktigt ointressant än så länge...

Inga kommentarer: