torsdag, november 29, 2007

Torsdagen avklarad

Så har man då klarat av ännu en dag. Idag har det varit fulltecknat i kalendern. Efter jobbet var det full fart hem, byta om och vidare till Synsam för synundersökning och utprovning av glasögon. Synen hade inte ändrat sig någotting egentligen men jag tyckte det var dags att prova ut nya glasögon iallafall. Var 4,5 år sedan jag skaffade dessa så lite omväxling är väl inte fel. Nu blev det ett par svarta i plast av märket Tiger. Tror det var de som är på bilden. Kul att byta stil och utseende när man ändå ska skifta.

Efter ett snabbt depåstopp på systembolaget (glögg, whiskey och öl), var det hem och titta på en stunds handbollsträning. Sedan ringde Henrik och ville ha sällskap. Helén var på bowling med ett tjejgäng och Henke var själv hemma med Tilde. Så med två pizzor under armen åkte jag till Törås. Det blev lite tv och bordshockey också. Han hade sån tur och gjorde bara flytmål så han lyckades vinna...

Nu blir det nog en stunds DVDtittande innan det blir dags att krypa till kojs. Fick en DVD med Kylie Minogue från Plus på Aftonbladet i postlådan idag. Ska kolla om det är nått att ha.

Ha det så bra...

Inga kommentarer: