onsdag, november 14, 2007

Snorres väg?

Vi fick tillbaka ett paket på jobbet häromdagen. Adressen var lite annorlunda mot min egen anonyma Ågatan. Den här människan bodde nämligen på Snorres väg. Snorre är ju nämligen ett annat ord för .. ja, du vet vad.

Sedan var ju även Snorre namnet på huvudrollen i Hem Till Midgård med Fredde Granberg. Eller rättare sagt "Lill-Snorre"

3 kommentarer:

Anonym sa...

Pelle....sag pa tin las fm list....John Fogerty! vad har hant, nu ar det ritkigt illa. Far kanske skicka ett mail till tobbe och beratta Fogerty har fatt ett nytt fan! :)

Pelle Albertsson sa...

Ska iväg och vara lite DJ på lördagkväll. Och på 40åringens önskelista stod bland annat John Fogerty! Är ju tvungen att kolla att man har vad som krävs - även om det tar emot! Hade gärna kört DM, VNV, Covenant, Front och Nitzer hela kvällen men jag tror inte att jag hade fått betalt då. Ett helt 40årskalas ute i Västboåsskogarna som jagar stackars Pelle låter inte som favoritsysslesättningen i morgonkväll!!! Hur är det annars I Thailand nuförtiden?

Anonym sa...

HAhaha...skont att hora att det inte var din egen musik smak. allt val har, musiken rullar pa riktigt bra. Kanns som vi har en hel dros med hits, men vi far la se i borjan pa aret vad folket tycker om dem. Ska bli riktigt spannande.

Vi har nasta 2 veckors semstser i December, 5-17. Ska bli riktigt skont! vi har SEA Games har i Korat sa det kommer bli full rulle.