fredag, juni 22, 2007

Midsommarafton är här

Så är det då midsommarafton igen. Har med åren blivit mer och mer "anti-midsommar" eller i alla fall den hetsen och stressen det har varit runt den här helgen. Förr var man ju nästan alltid i Halmstad och det "skulle" bara bli så roligt. Man skulle gå ut, träffa alla kompisarna, dricka och ha kul. Men som sagt - efter några år känns det som om man kan det där. "Been there, done that" liksom. Visst är traditioner kul, men kom igen - det är ju en vanlig helg. Visst passa på att äta och dricka gott men överdriv inte förväntningarna. Puh, där lät man ju nästa gammal - kan det vara så illa ;-)

Igår var det årets längsta dag - märkte ni det?

Idag faller det än så länge ett lätt regn över Anderstorp. Ser väl inte ut som om det blir några dryga 20 grader varmt och solsken i år...

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med dig Pelle! Forresten nagon ny musik på sistone? Har gar Rupesh Cartel senaste album ganska varmt. Skivan heter "The disco and the what not" Har en hel del schyssta latar. Annars har Mr Jones Machine snurrat varmt, men har nastan lyssnat sonder den, sa den far ligga pa hyllan ett tag. Sedan lyssnar jag en del pa Rotersand senaste skiva, vet i tusan vad den hete, men den ar sprillans ny iallafall. SMPJ har oxa spelats flitigt.

Men har du inte RUpesh Cartel senaste, sa kan jag rekomendera den!