lördag, maj 19, 2007

Tildenytt

Har fått ett par påstötningar om att det var länge sedan jag la ut några nyheter om min lilla systerdotter Tilde. Så nu är det väl dags att ta mitt ansvar som fadder.

Tiden springer iväg och Tilde har hunnit med både ett och annat. Vid första maj blev det en långweekend uppe i stugan på Resö. Där blev det en premiärtur i pappa Henriks nya båt. Den nya flytvästen passade perfekt. Och det är ju ingen tvekan om vem som är sötnosen - det står ju på mössan.Och är man på kusten måste man ju bara ha ett par coola solglasögon. Eller hur?Vad har mer hänt då? Jo, Tilde har ju börjat på babysim också. Och enligt rapporterna har det gått jättebra. Men än så länge är det bara mamma Helén som har vågat sig ner i vattnet med Tilde.






Annars går livet framåt för fullt. Det är fullt upp i kalendern - är inte Tilde och mamma Helén ute och handlar eller fikar så är det besök hemma eller borta. Här är föresten ett kort på Tilde och kompisen Tim Falk. Visst är de gulliga!Det var allt för denna gången. Ha det så bra.

1 kommentar:

Anonym sa...

vilket repotage om vår lilla flicka. Tilde är jätte nöjd...
Kul bilder du tog med. KRam fAM kaRDEBRATT