söndag, augusti 13, 2006

STCC

Idag blev det en eftermiddag på motorbanan här i Anderstorp då STCC-cirkusen har kommit hit. Typiskt då att efter en av de bästa somrarna i mannaminne så har regnet hittat till småland. Det regnade, höll uppe, mulnade på igen och till sist kom regnet tillbaka. Olika förhållanden för förarna i de olika klasserna mot tidigare tävlingar men ska man vinna måste man väl klara att köra i regn också. Tråkigare då för oss i publiken att sitta eller stå ute i blötan.

Kan konstatera att det är inte världens lättaste att hålla koll på ställningen och vilka förare som sitter i vilka bilar i tävlingarna på plats"live". Det är mycket lättare att hänga med och se på motortävlingar på tv.

Sedan kan man ju fråga sig vad som är fel i våra lokala tidningar. Detta är ju det största arrangemanget som finns i regionen på hela året, både sportsligt och publikt. OCh ändå har det knappast varit några inför-repotage. Eller att den nya depåbyggnade invigs i helgen. Investeringar som säkert inte har funnits sedan banans glansdagar på 70talet. Och ändå inga spaltmeter i någon tidning. Sedan kan man ju i och för sig kanske fråga sig om det är tidningarna fel eller arrangörerna som är för dåliga på att få tidningarna och tv intresserade för att komma hit...

Inga kommentarer: