söndag, augusti 13, 2006

Hela familjen Albertsson samlad


Under lördagen blev det en utflykt till Varberg. Syster Anna och hennes kille Jonas har tagit semester och tagit tåget ner till västkusten. Eftersom hon bor och pluggar i Sundsvall så blir det ju inte så ofta som vi träffas. Hon hinner inte åka ner så ofta och det blir svårt för oss att ta ledigt samtidigt och åka upp till "norrland".

På vägen ner blev det blev ett kort stopp i Ullared under en halvtimme. Ett par DVDfilmer och minneskort och ministativ till digitalkameran. På vägen ut började det blåsa upp och regna. Parasollerna utanför matställena krängdes och flög i flockar genom luften.

Regnet hängde med hela resterande resan ner till Varberg. Det var dock inte värre än att Henrik lyckades övertala oss att ta en runda minigolf. Enligt rapporterna var Jonas och Anna ganska jämna och spelar en hel del uppe i norr. Och av de två rundorna Henrik och jag har spelar i Varberg tidigare i år har det slutat oavgjort. Banorna var naturligtvis riktigt blöta men vi klarade oss ifrån mer regn. Jag lyckades hålla en jämn och mellanlyckad runda som spetsades med några "spikar" på slutet. Till sin stora besvikelse tvingades Henrik se sig besgrad när han räknade ihop resultet. Jag vann på 48, Henrik klart slagen på 49, Jonas och Anna på 52 och syster Helén på 71.

Sedan väntade fika och grillning. Uppfinnande pappa Lennart riggade upp ett paraply över grillen och blåste fram glöden med fotpumpen. Maten blev riktigt god. Sedan gick det en stund och det blev dags för Audin att åka hemåt mot Anderstorp igen. Hoppas Anna och Jonas får en trevlig vecka i Varberg utan alltför mycket regn. Idag söndag blir det STCC i Anderstorp och på Scandinavian Raceway. Hoppas solen tittar fram och håller regnet borta...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var du tvungen att skriva med alla resultat ? Fattar inte hur du hinner och orkar skriva allt..... skickligt storebror

Anonym sa...

huga, måste du sätta in sådana kort på mig. Få väl hämnas när ni kommer upp till mig uppe i norrland. Det är på tiden nu , fem år sedan jag flyttade upp. :)

Ha det gott . kram från en snart nyexaminerad socionom .