söndag, april 15, 2007

Modo vann och mer sport idag

Så är då SMfinalerna i hockeyn avgjord. Modo vann över Linköping på bortaplan. Trots att hemmalaget började starkt och verkade ha sparat formen sedan slutet på förra matchen så tappade man orken och gästernas guldlängtan tog över. Grattis till Modo - 28 år sedan första och senaste guldet. Inte riktigt FBKtempo där men vem vet, det kanske kommer mera? Men visst var årets finalserie avslagen och utan den där riktiga glöden? Kändes mer som seriematcher. Och det skriver jag inte bara för att inte Färjestad var med.

Apropå hockey och FBK så har "vår" retsticka Per Ledin lämnat Karlstad för Jönköping och HV71. Att ha kunde sjunka så lågt ;-)

I eftermiddag blir det formuel 1 på TV. Har inte sett de två första loppen så det blir säsongspremiär för mig.

Sedan är det handbollssemifinal idag också - Hammarby mot Redbergslid. Men märkligt nog sänds denna INTE på TV. I dessa tider med massor av TVkanaler, det faktum att handbollen är riktigt bra TVsport och har ökat i publik under säsongen så kan man inte se en semi mellan svenska mestarna och en av de gångna decieniummens giganter Redbergslid. Dåligt - oavsett om det hänger på tvbolagen eller förbundets framförhandlade kontrakt. Om hockey kan spela varannan dag och varje minut syns i tvn kan man tycka att handbollen borde synas de (icke för täta) dagar de spelar.

Inga kommentarer: