tisdag, juni 02, 2009

Sammanfattning

Som jag redan konstaterat ett par gånger har den här våren varit riktigt gles på blogguppdateringar. Har helt enkelt inte orkat ta tag och engagera mig i skrivandet här.

Nyheter sedan senast? Tja mitt kära jobb på Micro har gått från att var på fallrepet via försäljningar för de kvarvarande fem butikerna till konkurs. De senaste två veckorna har vi skickat ut flera hundratal pallar med varor till konkursutförsäljning i butikerna. Först till 50% och nu senast till 75%. Nu är lagret i det närmsta tömt på varor och förhoppningsvis säljer butikerna det de har fått ut. Vad som händer sedan har jag inte en aning om. Hörde idag att internetnätverket ska kopplas ur inom en vecka eller något vilket betyder att sedan finns det inget vi kan göra då affärssystemet därmed också borta. Så lagom till midsommar kommer vi kanske att bli arbetsbefriade. Bara att engagera sig i att skriva CV, söka jobb och så vidare. Så behöver ni någon för snar anställning är det bara att höra av er!!!

Handbollsförsäsongen rullar på. Hittills har det mest varit spelare som har försvunnit, men under förra veckan blev det klart med ett nyförvärv. Jasmin Jahic heter denna 30åring och har tidigare spelat Skövde i elitserien och sedan i Bosniska ligan och i champions league. Ska säkert bidraga med en hel del.

Annars rullar det på här hemma. Värmen och solen kom i slutet av förra veckan så nu är det riktigt skönt. Har varit ledig i dag och började dagen med en promenad under knappa timmen fram och tillbaka till Gislaved. Funderar på att cykla milen runt sjön innan det är dags för handbollsträning i kväll.

Inga kommentarer: