fredag, juni 12, 2009

Handbollslandskamp

Under torsdagen var jag med och representerade ASK på ett möte med andra allsvenska klubbar som handbollsförbundet höll i Lund. Kul att vara med och träffa andra klubbar och prata lite. Efter mötet var det kvalhandboll mellan Sverige och Rumänien. Sverige spelade inget vidare bra under drygt 45 minuter. Faktum är att när det var 12-13 minuter kvar och man låg under med 6 mål sa jag till Pter Håkansson att det här förlorar dem. Men nästan precis då vände det. Sverige kom tillbaka och gick till ledningen med två mål. Men en sämre avslutning gjorde att Rum,änien under de sista 90 sekunderna kunde göra två mål och fixa oavgjort. Men trots allt kändes det som om Sverige "vann" en poäng. Alldeles för mycket spel i sidled och inga riktiga satsningar "in i läget" och på mål.

Våra platser var på rad tre, men precis i ena hörnet. Vi hade faktiskt TV4s "studio" med Jihde och Axnér precis framför oss. Så när ni såg matchen skymtade vi förbi flera gånger ;-)