lördag, januari 26, 2008

Fredag blir till lördag

Så har vi då vakat in lördagen. Arbetsveckan har blivit helg i västergötland också. Mycket handbollsprat innan jag med hicka gick upp till till rum 313!!! Tur man inte tror på sånt där med konstiga nummer!!!

Har lyckts få in både Depeche Mode och Alison Moyet på Last FM stationen på webradion. Ska bara försöka somna nu. Svårare sagt än gjort då det pumpars VNV Nation och Strata på min Neighburhood nu....

fredag, januari 25, 2008

Surroundsystem

Vi hamnade i en konstig situation nere på restaurangen på hotellet - till höger om mig i baren dunkade en anläggningen i gång med det senaste i techno/dance-listan. Bakom mig drog dansgolvsDiscJockeyn igång sina greatest hits och vi satt i en "korseld" där basen och dunkadunkan blandades hejvilt. Huvudvärken var i antogande så nu flyttar vi oss upp till lobbyn eller konferensrummen. Mellanlandar bara på hotellrumet och hämtar en whiskey. Måste ju tänka på huvudvärken ;-)

Fredagsblogg igen...

Det har verkligen varit långt mellan inläggen så här långt under 2008. Måste ta tag i detta. Men orken har verkligen inte varit där hittills. Idag hittade jag till och med lite julprydnader som jag bommat att få väck....

Idag är det fredagskväll på hotell i Ulricehamn. Är på konferans med ASK. Har precis klarat av nutiden och bara hunnit börja på framtidsplanerna. Den diskussionen fortsätter i morgon, eller kanske i baren efter middagen? Nä, då detblir nog ganska lugnt även om någon sa att det var dans. Kanske kan bli något - jag har ett dubbelrum för mig själv!

fredag, januari 18, 2008

Två veckor sedan sist....

Hmmm, tiden går. Insåg att jag inte har skrivit något här på två hela veckor. Under all kritik! Vet inte vad jag ska skylla på - jobbet och handbollen har inte varit mer än vanligt så det kan inte vara det. Lite smått deprimerande är ju vädret - igenmulet och regnigt hela jäkla tiden. Är ungefär som i filmen Bladerunner. Faktum är att jag har "däckat" i TVsoffan flera kvällar innan klockan 21, bara för att vakna framåt 12tiden och gå och lägga mig på riktigt. Tecken på något? Får ta tag i et här nu.

Nu väntar en handbollsträning så inläggen med uppdateringar får väntar till senare i kväll eller framåt helgen. Ha det så bra så länge...

fredag, januari 04, 2008

Slut på ledigheten

Hitills har 2008 varit riktigt lugnt men det är det slut på nu. Idag har jag varit på min första handbollsträning efter jul- och nyårsuppehållet. Killarna startade redan igår, men då var det Janne Wadell som fick passa upp dem. Idag fick till och med jag vara med, både som höger. och vänstertvåa i försvaret. Vet inte varför men kanske vill tränare Kalle Matssonha ett hemligt vapen till våren. Var inte många som kom förbi ;-) Skämt å sido - instruktionerna var att de inte skulle skjuta över mig.... Får nog vänta på mitt inhopp i allsvenskan....

Hitills har jag inte jobbat i år. Låter konstigt att säga, men 2008 har ju bara haft tre arbetsdagar. Men på måndag är det dags igen - slut på ledigheten.

I morgon ska jag på födelsedagskalas - min systerdotter och fadderbarn Tilde fyller sitt första år. Jag har handlat present idag. Vad det blev säger jag inte....

onsdag, januari 02, 2008

Många hälsningar idag

Så har då ännu en födelsedag kommit och gått. Redan klockan 8 i morse började SMSen trilla in och sedan har det kommit hälsningar i strid ström både via SMS, mail, Facebook, vykort och telefonsamtal.

Har varit och bjudit mina kära arbetskollegor på tårta i eftermiddag. Sedan blev det lite matinköp för att fixa ihop Gorgonzolakycklingen som jag bjud familjen på här hemma ikväll.

Missade ett av Heroesavsnitten i kvällens avslutande dubbelavsnitt. Men jag såg det sista och avslutande för säsong ett. Nu återstår att vänta in säsong som ska komma på Canal+ lite längre fram i vår. Får kanske kolla in vad DVDboxen på säsong 1 kostade.

Tack för alla era hälsningar under dagen. Och till mamma, pappa, familjen Kardebratt och mormor och morfar - tack för presenter, blommor och pengar.

34 idag

För min del duggar firandet tätt så här års - jul, nyår och idag den andre januari fyller jag år! Tiden springer iväg nuförtiden, har jag räknat rätt är det 34 ljus på tårtan i år!

Har fått en hel del önskningar redan. SMS, meddelanden, kort i brevlådan. Många väntade och en del oväntade. Tack tack alla.

Jag har faktiskt tagit ledigt resten av veckan, inte bara för att fira födelsedagen utan för att ta det lugnt.

tisdag, januari 01, 2008

Happy New Year

Så är det då 2008, Januari och tisdag. Wow, det är ingen underdrift - åren går bara snabbare och snabbare. Vad kommer jag då främst ihåg från året som gått? Tja, ni som har hängt i och återkommande läst min blogg (utan att lämna kommentarer och feedback - ett nyårslöfte för er kanske?) så måste det kanske främst vara att jag blev morbror och fadder. Att se någon så liten växa och lära sig nya saker hela tiden är helt facinerande.

Annars då? Tja, efter familjen kommer väl antagligen handbollen. Hittills har säsongen varit både upp och ner. Har väl ett facit på nära 50% vinster vilket är ok. Sedan jag klev av ungdomskommittén inför förra säsongen har jag väl haft lite mer fokus på seniorverksamheten är på ungdomsverksamheten. Men alla matcher och träningar där tillsammans med hemsideverksamheten lämnar inte mycket tid över till annat. Som jag känner nu när både jul- och trettondagsfester runnit ut i sanden är väl att vi behöver någon som engagerar sig i festbitarna. Den sociala biten av föreningslivet är en minst lika viktig bit tycker jag.

Jobbet är givetvis en stor bit. Vi har flyttat (tillbaka) i nya lokaler och en expantion är på gång under året. Spännande att se hur detta utvecklas.

Sedan kanske det äntligen har blivit dags att ta upp kontakten med gamla klasskompisar. Såväl grundskole- som gymnasieklasserna var det länge sedan vi hade återträffar med. Nu efter att ha blivit "medlurad" i Facebook så hittar man ju en del gamla bekantar, senast i veckan Johanna från E3B.

Detta var lite av tankarna på förra året och det nya som väntar.

Jullåtar finns det gått om, men nyårslåtar kom jag bara att tänka på en - håll till godo.