måndag, oktober 19, 2009

Glesa uppdateringar igen

Känns som om jag har skrivit det här inlägget gång på gång det senaste halvåret. Det blir inte naturligt att sätta sig ner och skriva på den kära bloggen längre. Måste nog sätta till lite tid till det här igen. Vad händer då i livet? Tja, först och främst så börjar jag komma in mer och mer i det nya jobbet på Skeppshultscykeln. Numera hittar jag de flesta produkterna utan att fråga som någon praktikant. Miljön är bra och kollegorna ok även om arbetet är ganska individuellt. Det värsta är att stå och laga matlåda kvällen innan. Och att köra hemifrån 10 i sex varje morgon i höstrusket är väl ingen jättehitt heller. Men men det funkar.

Är inte riktigt lika flitig gäst på handbollsträningarna längre. Är väl kanske uppe en stund varje gång, men inte hela träningarna. Efter fyra tunga matcher har det blivit förluster. Men i lördags kasserade vi in säsongens första serievinst borta mot Stavsten i Trelleborg. Riktigt jäkla gött! Nu väntar två raka hemmamatcher. Kan vi dra in några poäng där med känns det bra igen.

Nähä, nu ska jag kränga av mig arbetskläderna och ställa mig i duschen. Ska åka och handla lite mat innan det blir en stunds ljugande på läktaren i sporthallen. Ikväll hoppas jag IFK Göteborg tvålar till Malmö FF och hänger på AIK i allsvenska toppen!!!

1 kommentar:

Mamma Kardebratt sa...

Jo du det låter i och för sig inte så spännande att gå upp så tidigt varje morgon men tänk va många som hade varit jätte glada för att ha ett jobb idag. Och matlåda det är svårt att variera sig brorsan...... Särskillt som vi har blivit så bortskämmda av mammsen.
kram Helén