lördag, augusti 21, 2010

Multimedia message

lördag, augusti 14, 2010

Roxettedags

Så dök då dagen upp som skulle ha blivit Anderstorps dag i solglansen - Racelegends och Roxettes spelning på motorbanan. Men av kända skäl blev det ju inte så. Själv hade jag som tur väl var köpt den billigare biljetten och fick alltså entré till den nya spelningen i Halmstad.

Konserten då? Har kunnat läsa recensioner från en dansk spelning där de sågades totalt och att Marie inte skulle kunna sjunga alls efter sin sjukdom. Men jag får väl säga att jag blev positivt överraskad. Visst tappade hon vissa bitar i nån av de första låtarna men i övrigt lät det bra och i en av de sista låtarna där hitsen radades upp var det bra tryck i rösten. Däremot syntes det att hon kanske fortfarande har problem med synen på ena ögat som jag tidigare har läst om. För det var en ganska stillastående scenshow Roxette bjöd på. Men totalt sett bra och de flesta hitsen var med. Och det blev ju inte sämre av att Gyllene Tider avslutade med att dyka upp som överraskning och körde "Juni Juli Augusti", Sommartider" och "När Alla Vännerna Gått Hem". Totalt sett en kul kväll som dock kunde blivit ett magiskt minne om det gått som planerat och den hade hållits i Anderstorp!!!

Vem vet om någon vågar satsa på något sånt igen efter Racelegends fiasko och magplask, men visst borde arenan vara bra för såna här kvällar också!

lördag, augusti 07, 2010

Reeperbahn härnäst

Reeperbahn är ok, men näst underst på min lista ikväll. För lite synthar...
Får blir en paus via öltältet och toaletten...

Johan Kinde Lustans Lakejer

Johan Kinde ledde sitt Lustans Lakejer som vanligt i smokingskjorta och oknuten fluga och de börjar hårt med Rendez Vous i Rio och sedan Man lever bara två gånger.

Howard Jones

Howard Jones verkade vara i fin form som den 55 åring han är. Verkar inte ha gått upp något i vikt, men däremot är det mer "gubbfrilla" än den uppsprejade rödhåriga frisyren från 80talets Okejtidningar.

Nu är det dags för Howard Jones

Howard Jones börjar med Pearl in shell. Kanon.

Forever Young 2010 i Varberg

Jakob Hellman inledde kvällen och är ingen personlig favorit... Kan nog bara hans två singlar Vara Vänner och Hon Har Ett Sätt från enda skivan från 1989... Snacka om låg utgivningstakt, prestationsångerst eller nått...