torsdag, mars 25, 2010

Ostreklam

Fick ett mail med ett videoklipp på jobbet. Den var med en reklamfilm för ost och ag hittade den på YouTube också och kan inte låta bli att dela med mig av den till er.

Sista torsdagen i mars

Idag var en riktigt skön dag. Lagom mycket att göra på jobbet, men ändå så att man var sysselsatt hela tiden. När klockan blev 16:00 så man fick åka hem sken solen och temperaturen hade kämpat sig upp till 13 plusgrader. På vägen hem gick Ipoden som vanligt på slumpval och erbjöd bara bra musik hela vägen. Telefonen ringde innan jag var i Reftele och mamma och pappa ville bjuda på våfflor. Sedan hem för en dusch innan det var dags för en klippning. Och sedan avslutades dagen (nåja) på hotell Åsen och deras popquiz. Laget Facit bestod av Kalle och Jonte från Toxic, Jontes flickvän Caroline samt undertecknad. Resultatet? Behöver jag säga mer än att lagnamnet var ganska talande. Men det blev faktiskt ett par fel... Fick dock överbevisa de ansvariga på sista frågan. Hur många billboardettor har Roxette haft. Jag räknade upp 4 titlar, men svaret var bara tre. Vi vann ändå, men efteråt fick de se sig överbevisade. De hade missat It Must Have Been Love, en av gruppens mindre kända hits kanske (helt avsiktlig ironi... )

Här kommer en av låtarna från bilresan hem. The Cure med Close To Me

fredag, mars 19, 2010

Dimmig fredag...

Dimmigt när man körde hem idag.

Fredagsfika på jobbet

Smörgåstårta till frukostrasten och vaniljbulle till fikat. Det är fredag!

måndag, mars 15, 2010

Ipodroulette måndag 100315

I dag gick en annan gammal goding igång på ipoden. Österikaren Falco Hade redan slagit med låtarna Der Kommisar och Rock Me Amadeus (första USAettan med tysk text) när låten Jeanny kom. Texten är om en tjej som försvinner, berättade ur stalkerns, kidnapparens eller vad han nu är synvinkel. Ett år senare släpptes låten Coming home (Jeanny part 2) som är dagens låt. Den är helt enkelt en fortsättning på historien. Efter Falcos död dök det upp en del tre som heter Where are you now.

Så här i melodifestivalstider kan jag inte hjälpa att koppla dagens låt till Olas Unstopable (The reuturn of Natahlie). Inte musikaliskt, men till titeln (Return) och återkopplingen till en tjej ur en tidiagre låt. Någon annan som känner igen låtarna och tänkt på samma sak?

Hur som helst här är låtarna. Del två först:



Och sedan första delen:

lördag, mars 13, 2010

Berkö äter semla