tisdag, april 21, 2009

Blogg-gles vår

Här har det varit glest mellan uppdateringarna. Den här våren har varit jobbig. Dels har jag antagligen lagt ner för mycket tid på handbollen. Träningar 4 kvällar i veckan plus åtminstone en match per vecka har gjort att det helt enkelt inte har funnits så mycket tid över till annat.

Sedan har vi under några månader nu vetat att våra jobb varit hotade. I dagsläget har 10 av 15 butiker sålts till en konkurrerande butikskedja. De övriga står på kö för att avyttras. Vilket inte lämnar mycket att göra för ett centrallager. Och i förra veckan kom det slutgiltiga besked - varslade om uppsägning på grund av arbetsbrist. 6 månaders uppsägningstid. Att hitta ett jobb under denna tiden känns just nu inte helt enkelt, men man får väl hoppas.

Att prata om utbrändhet gillar jag inte. Det är ett typiskt modeord som allt för många slänger sig med. Men jag kan ju knappast säga att läget är upplyftande och inspirerande. Men det gäller väl att försöka se något positivt i det hela iallafall.

Jag ska i alla fall försöka plocka bort ett uppdrag ur föreningslivet så att inte vardagskvällarna går åt till att släpa i hallen, åka hem, äta, titta på TV en timme och sova.

Upplyftande come-back på bloggen va? ;-)

Spotify? Bingo?

Vill du spela gratis bingo eller ta del av de bästa bingobonusarna? Besök www.ProvaBingo.se där du även kan få veta hur man får gratis Spotify!"

onsdag, april 08, 2009

SMguld till Färjestad! Så jäkla gött!

SMguld till Färjestad! Så jäkla gött!

måndag, april 06, 2009

Våren på gång...

Våren på gång...