söndag, september 30, 2007

Microlastbil(d)

När jag var inne och rotade i telefonen efter lite nytagna bilder hittade jag en som jag tog utanför jobbet för en månad sedan. Lite kul att se en motivlackad lastbil utan att man vet om att såna rullar runt på vägarna. Budskapet var att vi har alla de fyra stora proffsmärken på motorolja (Valvoline, Quaker State, Castrol & Mobil1) i våra butiker. Så behöver ni ny motorolja et ni vart ni ska vända er - till Micros butiker runt om i Sverige. Glöm inte att tala om för de trevliga personerna i personalen vem som tipsade er!!!

Vinst idag

Hade namnsdag i fredags (gissa vad jag heter i tredjenamn). Pappa, som har samma namnsdag, och jag fick två tianlotter var av syster Helén. Vi skrapade och vann bägge två. Pappa fick en ny lott och jag fyra eftersom jag vann 2 gånger 20 kronor. Vi stannade i rosakiosken och hämta fem nya lotter. Pappa, som var ute och handlade, fick välja först. Mina fyra lotter hamnade i plånboken där de blev liggande till idag. Mamma hade nämligen också handlat varsin presentlott till oss och det blev nya lotter där med. Idag hade de bytt ut dem och vi vann två nya trisslotter. Då kom jag på mina 4 tianlotter. Och skrapade fram - 500 kronor! Tacksamt tillskott i plånboken. Tack så mycket Helén!

Pet Shop Boys

Snart har september också kommit och gått. Oktober står runt knuten och det känns definitivt att hösten är här. Nu gillar jag hösten. Det är ganska mysigt att det börjar bli mörkt, man får lite ursäkter för att tända lite ljus och bara sitta hemma på kvällarna när man är ledig. En annan sak med hösten är att det börjar släppas lite ny och bra musik. Efter sommaren där musiken allt som oftast är någon halvt hjärndöd radioskval för stranden så känns det som om det blåser in lite frisk luft i skivbackarna.

Hittade precis in på Pet Shop Boys hemsida där de presenterar sin nya singel Intergral. Lyssna och njut. Om ni missade P3live i onsdags så kan ni surfa in på deras hemsida och lyssna på en och en halv timmes konsert från regniga Hultsfredsfestivalen i somras. Den ligger under 30-dagarsarkivet.

Det finns ett par skivsläpp till runt hörnet, men de återkommer jag med....

lördag, september 29, 2007

Nu är skiten slut

det blev ingen mirakeländning i andra halvlek. Trots att det såg ut att gå lite bättre framåt så var det bedrövligt att se försvarsspelet. 40 insläppta mål! Det säger väl det mesta. Tror jag sitter kvar på läktarn en stund så de få svära av sig i omklädningsrummet innan jag går in. Så får jag lugna ner mig också!

Trött halvlek i Göteborg

Sitter i Göteborg och följer ASKs match mot Warta. Hittills har vi gjort en riktig pissmatch! Ent ut sagt. Ingen riktig träff någonstans i försvaret. Frågan är om det ligger kvar i bussen eller om vi glömde det hemma! 21 insläppta och bara 11 gjorda framåt! Tror fan inte att jag hade gjort bort mig som försvarsspelare idag. Bara att hoppas att andra halvlek blir bättre.

onsdag, september 26, 2007

Frostvarning?

Det känns som om det är på väg att bli kallt inatt. Termometern står på 7 grader nu. Det är stjärnklart också så kanske är det dags för att plocka fram isskrapan andra gången den här hösten. Usch då, det är absolut ingenting jjag ser fram emot - de mörka morgona och kvällarna, kylan, frosten och fönsterskrapningarna på bilen. Inget du är direkt avundsjuk på Michael, eller hur? För frost har du inte så mycket av i Thailand eller?

Sprängkonsult på besök

Hade besök igår. När jag kom hem från jobbet väntade en person med anteckningsblock utanför dörren. Veägverket har anlitat sprängkonsulter som ska undersöka hus som ligger i närheten av bygget av den nya vägen mellan Gislaved och Gnosjö. Och vårt hus var utvalt! Lite märklig känsla att ha en person gående inne i lägenheten i 10 minuter som går och ser sig omkring och skriver upp saker utan att man har koll på det. Och idag var hans kollegor nere på jobbet och gick omkring. Men det är ju possitivt om de kommer till skott och börja bygga den här vägen (till slut!)

söndag, september 23, 2007

Söndagsutflykt

I förmiddags ringde mamma och undrade om jag var upptagen. Hon och pappa hade nämligen funderat på att bjuda med mig, Helén, Henrik och Tilde på söndagslunch. Tiraholm hette restaurangen och ligger utåt Unnaryd vid Bolmén. De har egna fiskodlingar och bedriver fiske i Bolmen. Jag åt Regnbågslax med Tzaziki och pommes frittes. Riktigt jättegott. Hade det inte varit för att restuarangen stängde för säsongen idag skulle jag rekomendera den för er alla. Men kom ihåg mitt tips till nästa säsong. Läs mer på deras hemsida.

På vägen därifrån stannade vi på Vallnäs Camping och fikade med kaffe och kladdkaka. Sedan åkte vi över Kållestad och Reftele på vägen hem.


Den översta bilden har jag lånat från min syster Heléns blogg.

Vinst igår

Jaaa - där satt den. ASK tog de första allsvenska poängen mot AIK under lördagen. Tyvärr inte utan helt skönhetsfläckar. Det fanss en period med mindre bra spel. Men vi avslutade starkt och vann med 6 mål. Ny bra insats av Thomas Hiljemark, Adam Lillvik och Christoffer Johansson och Johnny Olsson och Jim Sundgren fick en bättre match än i premiären.

Ny vecka med träningar väntar innan vi åker till Göteborg på lördag.

lördag, september 22, 2007

Pelles ABC

Satt och fyllde i min profil i spelartruppen 07/08 på ASKs hemsida härom dagen (titta gärna på länken - nytt fint foto!!!)

Där har vi en avdelning där man ska skriva något om varje bokstav. Jag tänkte bjuda på lite bra musik och förstökte hitta några artister på varje bokstav. Nu när jag blev färdig visar det sig att detta inte presenterades på sidan. Så jag tänkte lägga ut den här. Läs och njut. Kan du en låt av samtliga grupper kan du höra av dig. Då är nu nästa lika bra som jag ;-)

A Alphaville, Apoptygma Berzerk och And One
B B.W.O. och Bronski Beat
C Camouflage, Children Within och Covenant
D Depeche Mode, DAF och Devo
E Erasure, Elegant Machinery och Eurythmics
F Front 242, Fad Gadget och Fancy
G David Gahan och Martin Gore
H Human League och Hype
I Icon of coil, In strict confidence och Iris
J Joy Division, Howard Jones och Jean Michael Jarre
K Kraftwerk, KieTheVez och The Knife
L Lustans Lakejer, Laserdance och Lowe
M Mr Jones machine, Men Without Hats och Mesh
N Nitzer Ebb, Nasa och New order
O O.M.D.
P Page, Pet Shop Boys
Q
R Recoil, Rammstein och Röyksopp
S Sista mannen på jorden, S.P.O.C.K och Saft
T The Twins, Toy och Tyskarna från Lund
U Universal poplab, Univaque och Ultravox
V VNV Nation, Visage
W Welle Erdball, Wolfsheim och Wave in head
X X marks the pedwalk, XL
Y Yazoo och Yello
Z Zeigeist

Allsvenskan i Anderstorp idag

Jaha, ny lördag. Idag är det hemmapremiär för allsvenska handboll i Anderstorps sporthall. AIK från kungliga huvudstaden står för motståndet idag. Jag hoppas verkligen vi lyckas bättre med vårt spel idag än i premiären nere i Kristianstad.

Är ni i närheten tycker jag ni ska ta er upp till hallen och stötta oss. Det är alltså första gången det lirars allsvenska i anderstorp och det är fri entré. Matchen börjar 15:00!

torsdag, september 20, 2007

Musiksläpp

Just nu tycker jag det verkar som om det kommer en hel del ny musik. I går släppte BWO sitt nya album "Fabricator". Jag har gillat dem sedan starten. Säga vad man vill om Alexander Bard (och det är det många som gör) men jag tycker han är ett underskattat låtsnickrarsnille.

Sedan har ju Kents nya singel "Ingenting" kommit. Tycker den är riktigt bra. På något vis lite mer elektronisk än deras typiska sound.

Dessutom har radio börjat köra Magnus Ugglas nya singel "Pärlor för svin". Har ju faktiskt gillat Uggla under ett antal år. Ibland mer på gamla meriter är det nya. Vet inte riktigt vad jag tycker om den nya, men den växer för varje lyssning.

Sedan kommer ju de sista remastrade nyutgåvorna i Depeche Mode katalogen snart. "Ultra" och "Exicter" ska släppas i början av oktober. Ultra hade sina stunder men satte sig inte lika snabbt som de tidigare skivorna. Och Exiter måste vara en av min minst gillade DMskivor. Alldeles för mycket lugna låtar och inga direkta hits. Ja, förutom "Dream on" och "I feel loved" då möjligen.

Facebook

Facebook är väl en av den senaste tidens flugor. I alla fall här hemma i Sverige. Helt plötsligt tycker jag det pratas Facebook ditt och Facebook datt överallt. Jag har varit väldigt antifacebook. Men så i lördags tänkte jag att jag måste ju i alla fall in och titta vad det är alla tjatar om och är med i. Så numera är jag med där också. Har hittat en del gamla kompisar som jag numera är kompis med. Lite släktingar och handbollsvänner också. Men jag är inte riktigt övertygad om FBs storhet än. Gjorde ett par quiz tidigare ikväll. Ett var med "Vänner-tema". Jag kom upp i 80% rätt. Sedan gjorde jag ett James Bondquiz som också blev en succe med 80% rätt.

Är ni med i Facebook får ni gärna leta upp mig.

Hårda tag i fotbollen

har ju varit med ett par tre gånger på söndagsfotbollen i töråshallen. Under de två åren (är det väl?) vi har hållt på brukar det emellanåt bli ganska hårt spel. Regler håller i inte så noga på, men det brukar ändå ligga på en lagom nivå. Jag har inga större problem med att det är tuffa tag och brukar ha inställningen att inte gå hem och ha fått fler smällar än jag gett. Därmed inte sagt att jag brukar ge den första. Jag vet inte om det är något jag har med mig från min handbollstid. Däremot har det aldrig varit några riktiga "tjuvsmällar" - halvfula saker som inte är jysta. Det tycker jag det har varit nu efter semestern. Började förförra gången då jag blev tacklad/slängd med ryggen in i väggen så jag tappade luften. Fick också en spark över smalbenet som dock var mer av "sammanspark" men denna blev den som kändes längst. Har fortfarande svullet ben med blåmärke. Inte riktigt normalt va? Helgen som gick flöt det väl bra tills det var 10 minuter kvar. Med bollen, vänd mot mål cirka 10 meter från mål fick jag en stämpling med hela sulan över hälen och nederdelen av vaden. Såg den aldrig komma bakifrån. Så med ännu mera svullen och stukad fot linkade jag ut. Så nu får det npg bli uppehåll ett ta. Går ju inte att gå dit småskadad och få ännu fler skador än man kom med. Visst tycker jag det är roligt att träffas och röra lite på kroppaskrället, men inte till priset att bli nertryckt och skadas!

Fullt schema

Hej på er kära vänner

Så har då ett gäng dagar försvunnit igen. Senast jag skrev något var i lördags. I söndags var det först handbollsträning. Sedan var jag på egen träning med fotbollsgänget. Vi körde lite go-cart som uppvärmning. Det var inte lätt på den regnblöta banan.
I måndags var det full fart på jobbet, vi håller ju på att flytta tillbaka till de två delar av byggnaden vi hade för fyra år sedan. Detta samtidigt som vi kör på som vanligt. Tufft värrre.
I tisdags skulle jag ju vara ledig under eftermiddagen för att åka till Kristianstad för säsongspremiären med handbollen. På grund av det gick jag upp tidigare och började jobba 6:00. Vi var ju nämligen bara 3 som skulle jobba förmiddagen eftersom resten var på kick-off i Jönköping. Handbollen då? Gick ju inte så bra, förslust tyvärr.
I går onsdag var då vi andra tre, jag, Magnus och Marina, på kick-off. Hemma vid 17:30 tiden. Idag har jag varit runt i ett par affärer efter jobbet. Sedan var det handbollsmöte och lite matshopping.

Inte många timmar över - jag lovar.

lördag, september 15, 2007

Lugn lördag

Idag har det varit en riktigt lugn lördag. Vaknade relativt tidigt för att vara mig under en helg. Gick upp vid 8 och gick/joggade en runda på strax under halvtimmen. Hem, duschade och gjorde lite frukost. Te, mackor, apelsinjuice och två kokta ägg. Åkte sedan en runda till Jönköping och A6. Hade tänkt att köpa lite kläder. Hittade inga byxor som jag gillade och matchade vad jag tänkt mig. Köpte dock ett par tröjor och lite annat. Hade lovat syrran att gå på IKEA och köpa skåp- och lådlås till köket. Tilde har börjat öppna både det ena och det andra. Det blev några små saker på IKEA men inga spännande saker. Sedan träffade jag Stefan och Maria uppe hos familjen Kardebratt.

Och i kväll har det blivit tacos och ett par öl. Efter lite tv (Bourne identity just nu) blir det nog sängen. Tidig morgon imorgon söndag också - träning mellan 10:00 och 13:00. Säsongspremiär för handbollen på tisdag borta mot Kristianstad. Det ska bli riktigt spännande...

fredag, september 14, 2007

TV- och kändismobbing

Jag vet inte om det är någon nyhet direkt, men jag tycker att det är hårt klimat och mobbing överallt nu för tiden. Senaste exemplen i Sverige måste väl vara Idol där juryn med Kishti Tomita i spetsen är otrevliga i överkant och skriker och försöker överträffa varandra i taskiga omdömmen. Jag förstår det inte. Visst, en del av de sökande är riktigt tondöva och har inte där att göra. Man undrar om de har så taskig självkännedom och inte har andra som kan säga till dem att låta bli. Men juryn är ju där på arbete för att hitta artister. Och killarna i alla fall (Swartling och Breitholtz) jobbar väl som jag förstår på skivbolaget där artisterna ska signas. Varför inte visa lite proffisionalism?

Och alla dokusåporna som i åratal pumpat ut sina skeva och knäppa ideal. När börjar "vanligt folk" tro att det är ok att bete sig så här mot medmänniskorna?

Och att kändisar ska få stå ut med vad som helst bara för att de är kända har jag också svart att förstå. Nu senast har ju Britney Spears grillats hårt efter sitt "fiasko" på någon MTVgala. Inte för att jag är något större Britney-fan, men flera av omdömmerna från kritikerna skulle jag istället kalla för sundhetstecken. Hon var "otränad", "blek" och "oförberedd". Att inte vara pinnsmal som de flesta kändisar och artister tar jag som ett sundhetstecken. Och från en annan blekis säger jag - so what!?! Och att skämta om hennes barn och kalla dem för ”lika söta som hennes hårlösa underliv” är inte komedi - utan förtal och mobbing. Skämmes ta mig fan!

Human League till Sverige

Läste idag att engelska synthpoparna Human League kommer till Sverige i December. Förra gången var de på Romo Night i Göteborg och gjorde en konsert helt utan instument utan bara sjöng till förinspelad musik. Skiljer sig kanske inte så mycket från många andra konserter där också mycket är förinspelat nuförtiden, men att inte ha några instrument på scenen var lite annorlunda. Den här kommande spelningen är också lite annorlunda. Hela turnén heter "The Dare tour" och ska bara innehålla låtar från klassikern "Dare" från 1981. "Open your heart", "The sound of the crowd", Love action" och så förstås "Don´t you want me". Ganska intressant koncept och jag skulle kunna tänka mig att se många konserter med grupper som kör "albumkonserter". Alphaville med "Forever young", Yazoo "Upstairs at Eric´s" eller varför inte Depeche Mode. Tänk er alla låtarna från "Some great rewards". Eller "Black celebration", "Construction time again" eller "Violator". Det hade varit något det.....

onsdag, september 12, 2007

Elfte september igår igen

Igår var det ju som ni säkert vet den elfte september igen. Som tur väl var hände inga oroligheter på detta datum i år. Jo, visst, två militärhelikoptrar flög ihop och störtade här i småland och fyra personer dog. Tragiskt, men inget terrorattentat i alla fall.

Såg på ett program på TV där utfrågaren KG Bergström frågade ut statsminister Fredrik Reinfeldt. Första fråga kom med anledningen av datumet: varför är det inte flygförbud över Stockholm när riksdagen inleds. Kungahuset, regeringen och riksdagen samlade på ett ställe och dessutom känt sedan långt tidigare. När det t.ex. rådde flygförbud när Brasilens president var på besök igår? Är utländska statschefer viktigare än det svenska maktetablisemanget? Bra fråga, men som Reinfeldt sa - man kan inte försvara sig mot all terrorism. Det är ju det som syftet med terrorismen - att få oss att ändra på vårt öppna samhälle. Inte ens USA, Storbrittanien och så vidare med sina stora maktapparater och militära medel har ju lyckats med det.

Vi får väl hoppas att Sverige inte är tillräckligt intressant för att väljas ut för sådana dåd.

måndag, september 10, 2007

Musiktips

Det var ett bra tag sedan jag tipsade om lite schyst musik nu. Dags att råda bot på detta. Läste för ett tag sedan om en remixskiva med gruppen Lowe. På denna fanns en "cover" på Elegant Machinerys underbara "Save me". Och jag måste bara säga att den tillför en ny dimension på denna gamla favoritlåt. Tempot är på något sätt sänkt, men ändå med samma känsla. Har du möjligheten råder jag dig att kolla upp denna låt ögonaböj! En möjlighet att höra en streaming-snutt finns på länken.

Hård fotboll

Under söndagskvällen var det åter dags för en timmes fotboll i Töråshallen. Den här veckan gjorde "utvandrade" Stefan Hedenfeldt ett gästspel. Han hade på förhand sagt att han skulle välta mig tre gånger. Så handsken var kastat...

En gång lyckades han och någon annan knuffa undan mig från bollen och målet och fuskade sig alltså till ett mål. Senare fick jag en spark rakt över smalbenet. Inte från Stefan men ändå. Gjorde ont men försökte jogga bort smärta. Såg bulan växa framför mina ögon. Jag lovade dock att inte gå hem och ha fått mer smällar än jag gett. Men det var först sista kvarten jag fick en riktigt smäll. Eftersom det var dålig luft i hallen hade dörrarna nere i hörnen öppnats. Jag jagade efter bollen och fick med halvmetern kvar till väggen en knuff i ryggen så jag åkte in i dörrkaret med ryggen före (talar inte om vem som gjorde det - vill ju inte vara gnällig!). Tappade luften och fick hyfsat ont i sidan. Vilket tände mig så jag fick in flera proppar och tacklingar de sista minutrarna. Gick på ren adrenalin och hämnd!!! ;-)

Det var svårare att komma ur sängen idag - riktigt stelt i ryggen! Får se om man vågar vara med nästa vecka - det kanske trissas upp! Vi kanske inte har ambulanspersonal på plats arje gång.

Propaganda i postlådan

Tömde postlådan i går eftermiddag. Hittade en skittidning med propaganda som jag först tänkte elda upp. Det var en reklamtidning med "hela smålands" HV71. Efter ett snabbtbläddrande hamnade den i väskan till fotbollsträningen. Där finns det gott om "icke-bättre-vetande" som håller på dessa hockey-wannabees från firkyrkornas Mecka. Den exporterade skåningen Stefan Hedenfeldt blev den "lyckliga" nya ägaren.
Skämt åsido, visst är det väl kul att småland kan ha ett lag i toppen, men vi är många som inte håller på dessa bara för att man råkar bo här. Så länge har inte HV varit med i elitserien, inte när jag blev intresserad och började följa hockey och bytte samlarbilder osv på 80talets början och mitt.

lördag, september 08, 2007

Handbollshelg

Vi åkte till Jönköping innan lunch i fredags. Försäsongen avslutades med turnering. Hobby Caravan Cup som den är döpt till bjöd på många bra lag. Vad sägs om Sävehof (flera SMguld, serietvåa och semifinalslag förra säsongen), Skövde (smfinalist förra säsongen), O/V Helsingborg (nya i elitserien), Malmö (nya i elitserien), Hallby (allsvenska och kvalade till elitserie förra säsongen. Med landslagsstjärnan Johan Pettersson) och så då lilla vi i ASK. Första matchen var mot Helsingborg. Spelade ganska bra men fick stryk med 30-36 mål. Sedan väntade Skövde. Här kände vi riktiga skillnaden. Inte bara handbollskunnande. Lite för stor respekt stundtals. 13-22 i halvtid blev 27-43. Inte många i laget borde vara nöjda och belåtna med sina insatser. Allvarligt talat kändes det lite som om Skövde "pissade på oss" som någon halvkänd hockeyspelare uttryckte det.
Desstu roligare var det då idag. Placeringsmatch om plats 5 och 6 mot Hallby. Vi snackade innan matchen om viktiga genrepet inför serien och att prestera och få ur oss spelet vi har mot en seriekonkurrerent. Och det lyckades vi med. Kanoninledning och alla inklusive vi på bänken visade vilja och glädje. 17-11 i halvtid blev 35-21. Alltid skönt att lämna idrottshuset som vinnare!!!

Ikväll blir det lugnt och slappande. Jag har ju inte trean så någon fotbollslandskamp blir det nog inte. Just nu är det kvarteret Skatan Live på ettan istället.

torsdag, september 06, 2007

Tvättad

Har lagt ner större delen av kvällen på att köra tvättmaskinen. Hängt upp tvätt och kört torktumlaren också. Är faktiskt helt ikapp med den översvämmade tvättkorgen. Har även suttit och gjort en hel del arbete för ASKs hemsida. Vi håller på med intervjuer med alla motståndarlagens tränare inför seriestarten. Har snart alla lagens material men det krävs lite tid och arbete för att sammanställa det hela.

Nu har jag bara lite städning och så klart det roliga (nä, jag menar det inte) med att ta hand om tvätten. Men det får vänta till på söndag. I morgon åker vi nämligen till Jönköping innan lunch för att spela cup mot elitserielagen Olympic/Viking och Skövde. På lördag väntar en placeringsmatch mot antingen Hallby, Malmö eller Sävehof. Tufft motstånd!

Skulle också vilja passa på att tacka Helén för fikat och vaniljbullen! Hoppas tjejträffen var rolig.

onsdag, september 05, 2007

TVhösten är här

Redan förra veckan var det nämre nollgradigt vissa morgonar. Ingen hit när man kom ut i t-shirt och skulle till jobbet och höll på att förfrysa på vägen till bilen. Att behöva ta fram jackan redan i början av september .... inte roligt.

Det här veckan verkar hösten ha kommit på riktigt. Nu har nämligen de nya programen i TV premiär. Igår började Idol på fyran. Jag missade programmet igår, trots att jag nästan tycker att de här första avsnitten med auditions är roligast. Att se alla dessa människorna utan minsta självkritik eller självinstikt stenhårt tro att de kan sjunga och tro att de ska bli nästa stjärna bara för att få ett utbrott på juryn.

Ikväll har Heros premiär, ett program som jag har tänkt se. Människor med superkrafter, men utan superhjältekläder. Ska visst ha gått jättebra utomlands och fått bra kritik i förhand. Jag gillar ju superhjältar. När jag var mindre var favoriterna från Marvel (Spindelmannnen, Hulken, Fantastiska fyran, X-men) snarare än DCcomics (Stålmannen och Läderlappen), men alla var riktiga seriehjältar i tajts, mask eller slängkappa. Ska som sagt bli spännande att se om Heros lever upp till förhandssnacket.

Tilde 8 månader

Idag fyller min lilla systerdotter och dopbarn Tilde 8 månader. Tänka sig att det redan har gått 8 månader sedan hon tittade fram i början av januari. Från att ha varit en liten skrutt har hon nu vuxit till en stor liten tjej. Sitter själv har hon gjort länge. Nu börjar krypandet närma sig mer och mer för varje dag. Det är lika kul varje dag vi träffar henne ner på Bäckgatan under luncherna. Hon tycker det är roligt att läsa tidningen och reklambladet (i alla fall att bläddra och skrynkla ihop sidorna), att "tappa" ner saker på golvet och att plocka av oss andra glasögonen. Jag hoppas hösten blir lika rolig som resten av året varit. Och att Heléns och Henkes lilla tjej får behålla hälsan och humöret.

En vecka sedan sist....

Hoppsan, nu har det nästan gått en vecka sedan senaste inlägget. Igen. Har trillat ner i ett hål där jag har svårt att få orken till att räcka till något ting. Visst, jag jobbar för fullt och det är handboll nästan var annan kväll i veckan, men när jag kommer hem är det nästan så att jag fastnar i soffan. Titta lite på TV, äter lite och sedan dags för sängen. Vet inte riktigt vad det är men den där riktiga gnistan och vilja att ta tag i allt saknas just nu.

Vad har då hänt sedan sist? Tja, mer eller mindre hela helgen gick till ASK. Hade kick-off i lördags. Var uppe på AOKs bygget vid 08:30 i på morgonen. Presentationer från olika kommittéer och grupparbeten fram till halvtretiden. Vid halv sex var det dags igen - då drogs grillen igång och DJ Pelle hade riggat anläggningen. Men vi bröt upp redan efter tiotiden - det var ju DMslutspel i sporthallen på söndagens. Så då var man igång igen vid 08:30. Och framåt 18tiden var man småländsk mästare. Nu var jag ju inte på bänken denna dagen utan fick "nöja mig" med att spela musik och vara speaker. Men ändå "SMguld sm guld smguuullld".

Ny träning i måndags och igår tittade jag in på träningen trots att jag hade ledigt. Har ju fått ansvaret (utan att ha bett om det) att dela ut matchtips till hela truppen. Och eftersom det idag är mindre än två veckor till premiären gäller det att få ut så många som möjligt.

Men idag är jag ledig. nåja har skrivit ett par artiklar på hemsidan. Men annars blir det nog bara TV ikväll. Kanske ska försöka köra någon maskin tvätt också? Börjar bli fullt i tvättkorgen.